Brynäs IF

715863 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1566195

Sv: AIK - BRYNÄS LÖR 2 MARS. AVGÖRANDET! (?)

Peja: Vill minnas att han var bättre i fjol och även i början av denna säsong. Kanske är självförtroendet sämre i år som det har varit för hela laget tills vändningen nu. Hur det nya systemet och ökade självförtroendet inom laget påverkar hans spel kan man bara sia om.

Det är ett bra läge att testa honom för det nya spelsystemet i så fall vid nästa match om han är tillgänglig. Det är också bra att ge lite självförtroende till honom om någon annan skulle bli skadad.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - BRYNÄS LÖR 2 MARS. AVGÖRANDET! (?)
Treklövern1912: Jo, det är klart att Löfs form har varit lite upp och ner... Men jag tycker ändå att man, i hans fall kanske mer än i någon annans, ser ett väldigt tydligt samband hans prestation och lagets helhetliga prestation. När laget är bra står Löf för acceptabla insatser. När laget är dåligt är han väldigt sällan godkänd.

Angående systemet så bör det underlätta mycket för samtliga backar inklusive Löf. De slipper ju i princip handskas med motståndar-spelvändningar.
Kommentera

Sv: AIK - BRYNÄS LÖR 2 MARS. AVGÖRANDET! (?)
Slutspel då gubbar, gött även om man väl inte kan ha några förhoppningar direkt..Hoppas dom motbevisar det och att vi slipper SAIK!! Då kanske Brynäs kan jävlas i fler än 4 matcher iaf! BRYNÄS IF ÄR DOM BÄSTA!!
Kommentera