Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1584561

Sv: Lagbygget 2013/2014
Huge: ja jag antog då jag tycker att han är för dålig för shl och känns som en typisk Sundlöv värvning. Hävdade aldrig att jag hade nån info vilket du gör. Undrar fortfarande vart jag kan läsa det? Ska det vara så jävla svårt att svara på en enkel fråga? Eller ska du fortsätta med ditt lindande?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygget 2013/2014
Gurra88: "ja jag antog då jag tycker att han är för dålig för shl och känns som en typisk Sundlöv värvning. Hävdade aldrig att jag hade nån info vilket du gör."

Kan du  inte läsa innantill?
Jag sa att jag hade info om att Timrå ville ha Larsson kvar, eftersom du själv undrade varför Timrå inte ville förlänga (underförstått: dom ville INTE ha honom kvar).
Hur vet du att Timrå inte ville förlänga?
Det är väl isf mer troligt att dom ville behålla honom men att han valde att avvakta ett bättre alternativ.

Förstår inte varför du blandar in ditt antagande om  Sundlöv i det hela, dvs att han skulle ha varit den enda intressenten från SHL.
Det är väl högst sannolikt att Brynäs var en av de få, om inte den enda SHL-klubben som visat intresse, eftersom övriga lag redan spikat sina trupper och inte är i behov av nån akut lösning, som vi är.

Ocn när jag skriver att jag läst det på samma ställe som du, så ska du inte tolka det bokstavligt.
Försök använda din ev fantasi, läs mellan raderna och försök förstå vad jag menar.
Återkom om du inte begriper.
Kommentera

Sv: Lagbygget 2013/2014
Gurra88: var klagar ni på? Granström behövde ersättas av en kortsiktig lösning. Larsson var en av få tillgängliga och får endast ett try-out kontrakt. Om han nu är så dålig som ni hävdar kommer han ju inte få stanna...
Kommentera