Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1597248

Sv: Elias Lindholm - Egna tråden

foppa78: Ingenting, egentligen. Men jag är riktigt rädd för att han kommer med i truppen i slutändan. Pär Mårts tror mer på att han är en "kulturbärare" än att faktiskt ta någon av dom 60 NHL-spelarna som skulle kunna göra jobbet 10 gånger bättre än J. Lundqvist.

Helt ofattbart är det.

Men med Pär Mårts skulle lika gärna Jimmie Ericsson, Niklas Persson och Staffan Kronwall också kunna ta plats i truppen. Men visst, vi är bara det europeiska land med flest spelare i NHL... känns riktigt värt att ta med en spelare från vår egen liga då, som inte ens är bäst i Europa. SUCK!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Elias Lindholm - Egna tråden
Rodrigo: Om JL åtminstone var dominant i SHL var det väl ok... men nu verkar det som han ska med tack vare ledarskap och att han en "riktig kämpe" och det blir bara löjligt om han petar t ex Kryger, Johansson, Hörnqvist för såna argument... ledare finns det gott om i truppen.
Johan Larsson är ju klassen bättre än Lundqvist...

Du glömde Thörnberg, en till som Mårts garanterat gör allt för att få med.
Kommentera

Sv: Elias Lindholm - Egna tråden

Rodrigo:Joel Lundqvist är en utmärkt "finne i arslet" som kan spela på gränsen i en roll i en fjärdelina. En sån som är jobbig att möta. Till skillnad från andra spelare med samma roll. Exempelvis Ledin, Jämtin etc etc så ha Lundqvist en "kyla" vilket innebär att han inte åker ut lika ofta på dumma tilltag.

På så vis är han en tillgång.

Redigerad kommentar

Kommentera