Brynäs IF

713257 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1604296

Sv: BRYNÄS NOSTALGI

tjugo8: Honken var väl som allra bäst efter guldet 99 och när han åkte över säsongen efter. Iofs spelade han ju fler matcher andra svängen han var i NHL, men jag har aldrig sett honom bättre än 99.

Säsongen efter kom väl Boork in och stämde i bäcken. Flera av spelarna hamnade väl i hans berömda frysbox

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS NOSTALGI
Ove Myling: Honken var klappkass så sent som våren 99. Minns en match mot FBK där jag har för mig han slängde in puckar på löpande band... Sen, i slutspelet gick han in i en sorts bubbla ochvi finalspelet var han skillnaden mot ett silver.

Angående Miettinen: En skicklig envägscenter. Bra teknik, bra spelsinne, hygglig fart. Älskade hans offensiva tacklingar oxå. Något man sällan såg på den tiden. Dock en säkerhetsrisk i uppspelsfasen. Många felpass som ledde till spelvändningar. Tror Boork slog ned på detta vilket medförde nedsatt moral och dåligt kroppsspråk hos Toimmi. En kedjereaktion som ledde till frysboxen och såsmåningom till foten...
Kommentera

Sv: BRYNÄS NOSTALGI
Ove Myling:Dacke saknar man i alla fall, vilken fantastisk spelare. Avgörandet 93 gör mig än idag tårögd...
Kommentera

Sv: BRYNÄS NOSTALGI

Ove Myling:

Ja, Honken spelade VM o gjorde 100 nhl-matcher så nog gick det framåt...

Rodrigo:

Sundlövs första verk...;)

Kommentera

Sv: BRYNÄS NOSTALGI
Ove Myling: Honken var INTE speciellt bra 99, tvärtom. Däremot i slutspelet så var han kung. Vill minnas att Melin velade ända in i det sista om vem han skulle satsa på i slutspelet, Honken eller Asplund.
Kommentera