Brynäs IF

714939 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1606004

Sv: JVM

Carl Lejonkräk:

Jag kan hålla med i kritiken om Filip i finalen då han inte var bra, men i turneringen i sin helhet är han en av de bästa, kanske den bästa " detta säger jag utan lagtillhörighet " Han vann ändå den interna poängligan och hamnade i All Star laget. Filip har vad som krävs för att bli riktigt bra, hoppas Nashville såg hans spel i JVM nu och kan ge honom chansen i NHL igen , för det är han värd.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: JVM
mattias - 74: han måste bli ödmjuk och passa pucken mer. Enmansshower i hela matcher accepteras inte i NHL, han tar ju ut sina kedjekompisar ur matcherna då. Duktig spelare som måste börja väga situationerna bättre, bli mer lagspelare...
Kommentera

Sv: JVM
mattias - 74: Klarar Forsberg verkligen av att spela sitt spel på NHL-nivå? Backarna är ju betydligt bättre och starkare där.
Kommentera

Sv: JVM
mattias - 74: FF är en riktigt bra spelare, rivig, stark och snabb, tar vansinnigt mycket skott och har ett bra sådant, ganska lik Alex ovetchkin faktiskt, dock är han lite för mycket en enmans cirkus än för att vara riktigt riktigt bra och jag kan tycka att tex wallmark och Lindholm idagsläget är strået vissare som helhet.
Sen att man blir utvald som MVP och annat skit är helt betydelselöst eftersom experterna ALLTID plockar ut målskyttar eller målvakter tråkigt nog, du blir alltid högre rankad om du petar in 2 mål i PP än att tex spela defensiv back och stoppa 4 minuter boxplay 3 mot 5.

Men visst är FF en ruggit bra spelare och med en helt outstanding attityd
Kommentera

Sv: JVM
mattias - 74: han blev utsedd till MVP i turneringen också
Kommentera