Brynäs IF

716835 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1613330

Sv: Brynäs - Frölunda 28/2 - 2014

KulaShaker: "Känns någonstans som om det INTE är Sundlöv som är den person som ska hängas. Materialet finns men motivationen saknas."

Håller med. De senaste två årens spetsvärvningar är tillräckligt bra för att laget ska kunna slåss på den övre halvan av tabellen. Bekräftas också av att Brynäs för första gången har resurser. Årets lag är det dyraste nånsin.

När laget spelar som ett "lag" har Rödin, Thuresson m.fl. varit landslagsmässiga. Men offensiven ser oftast ut att bero helt på enskilda spelares kreativitet och defensiven ser inte elitseriemässig ut öht. Att inte Jonsson fått förvarsspelet att fungera på tre säsonger är underkänt. Appelgren i Leksand hade ett av seriens sämsta försvar halvvägs in i säsongen. Idag har han styrt upp det till att ha ett av de tätaste försvaren i serien.

För andra året i rad har Brynäs bara att spela av serien och invänta silly season. Den viktigaste värvningen måste göras i båset.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Frölunda 28/2 - 2014
Jajjen: Om man har tänkt att ha kvar TJ nästa sässe. Så kommer det att bli helt omöjligt att värva en backcoach. Speciellt efter dispyten med GP förra året. Det är allmänt känt i tränarkretsar.snacket går ju..
Nä, det bästa är att Sundlöv har stake nog att byta HC. Annars är vi illa ute nästa år.
Kommentera

Sv: Brynäs - Frölunda 28/2 - 2014

Jajjen Ja,smärtsamt att behöva hålla med angående TJ. Men han verkar inte kunna hitta fram till ett pålitligt grundspel.

Ny coach och 2-3 backar bör vara prio 1 under silly.

Kommentera