Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1618223

Sv: KVART2014: Brynäs IF–Färjestads BK

Peja:

Iom att du backade på att Starsky skulle ha varit "medioker" frågar jag huruvida hans spel avgjorde kvartfinalen

Jag tror inte du har Peckas tracking på var skotten kom ifrån så det argumentet kan vi nog stryka...fö är väl de flesta överens om att Fbk hade extremt lätt att komma in i slottet för avslut på Brynäs...?

Utespelarna som snittade 3 gjorda mål per match i Grundserien (2,8 mot Fbk) mäktade enb med 1,8 i slutspelet...Gjorda målen som gjorde oss tämligen framgångsrika i grundserien fanns inte i slutspelet...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KVART2014: Brynäs IF–Färjestads BK
Peja: Känns lite väl magstarkt att döma ut Starky som ickeslutspelsmålvakt  på i princip 2 insläppta styrningar som resulterade i en uddamålsförlust, varav den ena i sudden.
Tavlan bakom målet blev heller inte matchavgörande, det är snarare som andra är inne på: vår ineffektivitet framåt var isf mer avgörande än att Starky skulle ha darrat.

I övrigt trodde jag inte att man skulle skeppa iväg både Löf och Jacobsson.
DP kändes väntat men att man rensar så pass mkt måste tyda på att Sundlöv har för avsikt att stärka backsidan med nåt betydligt bättre, annars blir ju rockaden mer eller mindre onödig.
Känns iaf troligt att Löf ersätts av ex Westerlund, man får nåt likvärdigt och samtidigt en back med förmodat större potential.
Kommentera