Brynäs IF

710536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1621922

Sv: Höga löner ?
Nu fortsätter jag med att slänga ur mig positiva saker om Brynäs. Men det kan behövas lite jämvikt efter alla svartmålare här: Har ni tänkt på hur många spelare som Brynäs velat ha kvar och som sedan lämnat för ett annat SHL-lag de senaste åren? Den senaste måste ju vara Hietanen för HV? Många kanske säger Granström, men jag är säker på att Sundlöv inte var beredd att lägga ut den lönen han krävde. Sundlöv ville säkert ha kvar honom, men inte till vilket pris som helst. Alltså även detta ett tecken på att Brynäs gör någonting bra. Kolla bara på hur många stjärnor Luleå tappat dom senaste åren till andra SHL-lag. Jag tycker nästan synd om deras supportrar.

Sen kan man ju se hur många spelare Brynäs har tagit från SHL-lag som velat ha kvar dom. Ett antal från Luleå och nu senast Blomqvist från Leksand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Höga löner ?
Skrubben:

Måste du varje gång understryka att du skriver positiva inlägg, och måste du varje gång nämna att det finns andra som inte gör det? Vi kan läsa och tänka själv vet du. Om du skippar de där utsvängningarna skulle man kanske orka läsa dina inlägg.
Kommentera