Brynäs IF

713256 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1640962

Sv: SILLY 14/15

Johan Norrström: Du kan vänta dig, om du inte förstått det, en OK spelare från Almtuna. Alltså, fixar man en spelare på under 24 timmar efter Enters skada..då kan man inte heller förvänta sig särskilt mycket. Dessutom skvallrar dom 6 veckorna som lånet gäller att det bara är en utfyllnadsspelare. Om han vore så fantastisk bra så lånar man väl honom under en längre tid, alt värvar honom? 

Förstår du nu vad du kan vänta dig? :)

Vad gäller andra ersättare så är marknaden, som Bz säger, tunn med undantag för vissa dyra och "orealistiska" värvningar. Jag önskar verkligen att jag hade svar på vilka Brynäs skulle ta hem istället för Emil, nu har jag inte det men det jag har ändå rätt att kritisera ett lån som detta. Om vi ska leda svensk hockey..jadu, då tar man inga spelare från Almtuna när man ska ersätta topp 5 spelare som är skadade. 

Med detta sagt så önskar jag såklart med hela mitt hjärta att killen kan ersätta Enter, aldrig fullt ut men förhoppningsvis en bra bit iallafall. Det är ju en Gävlekille och det kan betyda mycket i sådana här fall. Vad gäller Bz så tror jag på honom och han ger ett bra intryck tycker jag, öppen och rak på sak. Tillskillnad från en viss Sundlöv.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY 14/15
bifhjärta:

Ledande i svensk hockey tycker jag är en orealistisk målsättning den här säsongen. Hur mycket man tar den där sortens floskler på allvar får ju var och en avgöra. Dels har man en ny sportchef i Bengtzen, och det här är inte hans lagbygge. Frågar man BZ så är hans vision att Brynäs ska slåss om guldet om 3-4 år. Sedan tappade Brynäs viktiga spelare som Gunderson, Granström, Harju och Thuresson till den här säsongen. Jag förväntade mig inga stordåd i år trots stora ord från klubben.
Kommentera

Sv: SILLY 14/15

Tuukka Mäntylä kan avbryta sitt kontrakt om han får erbjudande utomlands.

Där skulle vi ha en stabil back. 

Kommentera