Brynäs IF

715562 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1688169

Sv: A propósito de nada
Johan Norrström: Håller med, men inte alls trevligt för mig heller.
Här har vi under det senaste dygnet enbart diskuterat hockeyrelaterade saker, sen dyker helt plötsligt en Myling upp, som inte sagt flaska på ett par år.
Och det första han gör är naturligtvis att börja älta om min personliga uppfattning kring begreppet "nyförvärv".
Så det vore kanske mer befogat om du vänder dig till honom och nån gång till alla andra som fortsätter tjata, istället för till mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:spelar det ngn roll om han inte sagt ngt på ett par år????
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:

Nåja nåja. Lite självkritik kanske du kunde ägna dig åt. Som man bäddar får man ligga. Du är inte heller sen att dra fram gammal skåpmat när det passar. Om du nu tycker att det är så besvärande med mylingar så kan du ju ignorera dem. Men jag tror nog att du egentligen inte upplever det särskilt besvärande. Stödjer detta på de hundratals ickediskussioner du deltagit i tidigare.

Anledningen att jag vänder mig till dig, är att jag faktiskt finner dina hockeyrelaterade inlägg på forumet läsvärda. Det är helt enkelt synd att du ödslar så mycket tid och energi på dessa meningslösa diskussioner. Jag har också hundratals av liknande kontroverser. Men dessa har jag med min 3 åring här hemma.

Jaja nu har jag gett min syn på saken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Bra krönika av Stisse, han slår huvudet på spiken.
Hur Brynäs än vänder sig i Gävle, så har dom arslet därbak.
Satsar man på reklamtröjor så är det jättebra, enligt tyckarna. Ända till nån kommer på att det är bättre att satsa på reklamfritt. Kanon, då gör vi det, säger tyckarna. Ända till nån kommer på att det inte gav så mkt, det var ju mkt bättre med reklamfritt, säger tyckarna.
Tänk att det nästan alltid är tyckarna utan insyn eller större kunskaper som vet bättre än insatt och kunnigt yrkesfolk.
Visst är det fantastiskt.
Synd att man aldrig ser nån av dessa tyckare i ledande positioner, då hade ju alla problem varit lösta...

Redigerad kommentar

Kommentera