Brynäs IF

713290 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1689732

Sv: Imorgon presenteras ett nyförvärv!
Johan Norrström: Med andra ord borde Anderséns lön räcka ganska långt. Det beror ju på tillgång och efterfrågan - det finns en uppsjö av transatlanter, av varierande kvalitet, i AHL och KHL. Svenska spelare på den nivån är det sämre beställt med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Imorgon presenteras ett nyförvärv!
Kapten R?dsk?gg:

Jo ska man värva från AHL krävs det nog att man gör ett bra scoutingarbete. Det viktiga är inte att det går fort utan att det blir bra. Gäller förstås vem man än värvar om du frågar mig.
Kommentera

Sv: Imorgon presenteras ett nyförvärv!
Kapten R?dsk?gg: Det finns en oerhört mycket större bredd på spelarkvalitén på transatlantiska spelare. BZ borde fortfarande ha en god chans att värva två duktiga spelare som håller god SHL-klass.

Är inte heller intresserad av pajkastning, däremot tänker jag fortsätta säga ifrån när jag tycker gnället går överstyr. Att klaga över att vi missat Thomas och Whitney t ex, känns ju väldigt märkligt då vi inte ens vet om Brynäs intresserat sig. Att kasta ur sig att Brynäs är en amatörförening är ju väldigt enkelt, men då får man banne mig visa på att det faktiskt är så, annars är ju kritiken återigen obefogad.

Kritisera Brynäs är helt ok, men då ska den vara konstruktiv. Tycker jag.
Kommentera