Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1689758

Sv: Imorgon presenteras ett nyförvärv!

modomille:

Det kan kanske ha spelat roll om Modo erbjöd lika mycket pengar.
Men jag tror inte spelare på den här nivån går till en klubb om
de betalar lägre lön.

Men det blir ju en fördel för Modo på så sätt att det kanske
räcker med att de matchar en annan klubbs bud, utan att
de behöver höja det. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Imorgon presenteras ett nyförvärv!
Enaranger: När det gäller Whitney så är hans sammanlagda lön i Nordamerika $26,701,200. Det skulle förvåna mig om några tusenlappar är avgörande för klubbvalet.
Kommentera

Sv: Imorgon presenteras ett nyförvärv!
Enaranger: Tycker man läser ganska ofta att spelare säger att de fick bättre ekonomiskt erbjudande på andra håll, men helhetslösningen blev bättre här. Det kan handla om förtroende man känner de ger en, jobb till frugan, fri bil, boende som sponsorer står för, spelare man redan känner eller som i abbotts fall där det verkar spelat stor roll med snön, skoter och fiske.
Eller helt enkelt som du säger att man får samma lön och då tror jag mer på en nordamerikansk coach. Sen säger jag inget om just dessa övergångar. Modo kan mycket väl ha betalt mer i ren lön. Det har jag ingen aning om.

Det kan ju också vara så att de blåljuger för att de inte skall låta penningskåta. 

Med tanke på den trupp vi hade förra året så behövs det verkligen en uppryckning. Tycker mig läst 5miljoner mer i spelarbudget. Men det känns ändå inte som så mycket som laget förbättrats på papperet. Så det får en att tänka på att Ahnelöv, Roche, Flanagan, Samme mfl måste haft ruskigt bra betalt i jämförelse med prestationer. 
 
Kommentera

Sv: Imorgon presenteras ett nyförvärv!
Teambuilding med A-laget!
Kommentera