Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1690056

Sv: A propósito de nada

Kapten R?dsk?gg: Tycker också Gävle borde ha goda förutsättningar med närheten till Stockholm som är landets ekonomiska motor. Men det kanske funkar precis tvärtom, att Stockholm suger upp kapitalet och begåvningarna?

Du menar att BNP ökar med 3,4 % i Gävle? Vore imponerande om det stämmer. Men det är från en betydligt lägre nivå än Skellefteå. Bruttoregionprodukten i Gävleborg är bara något bättre än Gotlands.

Brynäs största konkurrensfördel är den stora fanbasen utanför regionen. Tillsammans med LIF är vi unika i hockeysverige. Det är bara konstigt att det syns på läktarna i Leksand men inte i Gävle. Och jag tror inte det beror på att vi utifrån sviker.

Läser i GD att Markström fått nytt kontrakt. GD lyckas få med vinklingen att Vancouver får kritik för det. Något inte ens kvällspressen lyckats med. Kan man lägga ett neggoperspektiv så gör man det...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Jajjen: Det stämmer att det är ökningen. Visst kan det vara så att närheten till Stockholm är ett tveeggat svärd men som Silfver skriver - om Uppsala lyckas, borde ju även Gävle kunna göra det.

Angående Leksands publiksnitt, har de enligt egen utsago delat ut för många fribiljetter vilket givit ett snittpris på 160 kr per biljett.

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Nu fick ju Vancover kritik för valet av Markström, menar du att GD skall undanhålla detta för läsarna?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: kan Uppsala kan väl Gävle om det var bara en fråga om närhet....
Kommentera