Brynäs IF

713956 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1691791

Sv: Back
ellis: Du får absolut tycka vad du vill, det är det ett forum är till för. Skulle dock gärna höra din åsikt kring varför du tappar förtroende för BZ för varje dag som går?

Varför är det viktigt att spelaren är hos oss precis just nu och inte om två veckor?
Klart det är viktigt att spela in truppen på försäsongen osv, men en spelare och någon vecka hit eller dit känns inte avgörande. Klart viktigare att vi får loss en spelare som passar in i lagbygget och som håller hög SHL klass. De backar som passar in på den beskrivningen är de flesta idag på camper borta i nordamerika eller väntar ut camperna på platser osv.

Har vi inte fått en back i oktober är det klart man är otrolig, men försäsongsmatcherna har inte ens börjat och det är över en månad kvar till säsongen börjar. Ingen stress tycker jag.

 Tycker vi idag har två toppkedjor, en stark kedja i Ollas/enterfeldt som kan, med matchträning, bli en riktigt bra kedja samt en fjärdekedja med Westerholmarna som med ett års erfarenhet i SHL kan blomma ut.
Målvkatssidan är aboslut toppen av SHL. Frågan är kring backarna och där är det fortfarande en plats öppen. Tycker han hitills gjort ett intressant fönster (självklart inte i klass med Luleå och Skellefteå, men kan vi förvänta oss det??). 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Back
HappyX3: blir inte så imponerad av Luleås eller Skellefteås backsidor.Fast FBK har väl en av dom bättre backsidorna på länge i SHL.
Kommentera