Brynäs IF

713946 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1695608

Sv: A propósito de nada

unicef.se/egna-insamlingar/det-har-handlar-inte-om-hockey

Brynäs IF och Unicef kör tillsammans en insamling för alla barn på flykt!

Sprid och stötta! :)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HappyX3: Insamlingen med Unicef är ytterligare ett exempel på hur bra samarbete med just Unicef är. Är personligen skeptisk till att ge pengar till välgörenhetsorganisationer eftersom pengarna ofta går till annat än välgörenhet men Unicef vet man går att lita på. Jag är stolt över att Brynäs har att nära samarbete med Unicef. 
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HappyX3: Jag blev så rörd när jag såg bilden på den lilla killen på stranden häromdagen så jag blev plötsligt på ett litet men viktigt sätt en förändrad person. Från att tidigare zappat förbi inslag om flyktingkatastrofen på TVn så har jag blivit engagerad, jag vill hjälpa, jag vill ta ställning för människorna på flykt, speciellt barnen.
Underbart att klubben i mitt hjärta vill samma sak som mig i detta fall och givetvis så skall jag vara med och sprida information om Brynäs och UNICEFs insamling för barn på flykt. En dag kanske några av dessa barn tar sig hela vägen genom Europa, till Gävle och ända in i Gavlerinken och står där tillsammans med oss och hejar på Brynäs, laget i vårt hjärta. Tanken är vacker, men inte orealistiskt, tillsammans kan vi förändra världen.
Kommentera