Brynäs IF

713725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1733158

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 4/3-16
Powerfade: Du underskattar kraftigt långtidsskadors inverkan när det gäller att komma tillbaka i normalt slag under en säsong, det är min bestämda uppfattning.
Att det kan ta en hel säsong att på allvar komma tillbaka i normalt slag är nog ingen ovanlighet, beroende på skada och tid för rehab. Många lyckas väl NÄSTAN komma tillbaka till normal nivå, men i den hårda konkurrensen och tuffa matchandet så blir dom där sista procenten mkt avgörande för om du kan prestera godkänd eller inte sas.
Sen känns det väl lite långsökt att Vrana isf skulle trappa ner i just SHL, den säkerligen tuffaste ligan spelmässigt vad gäller taktiskt spel och spelskicklighet hos motståndarlag och dito spelare.
Då hade det väl varit mer logiskt att han varvat ner i Schweiz eller Tyskland där han fått lika mkt betalt eller mer och möjligheten att glänsa samtidigt hade varit större än vad den är i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 4/3-16
Huge: Vad får dig att tro att Vrana varit eftertraktad på marknaden och varit önskvärd i Tyskland eller Schweiz? Jag tror att Vrana helt enkelt tog vad han fick när han gick till Brynäs och SHL.
Kommentera