Brynäs IF

705108 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1736958

Sv: -----Brynäs J20 och J18-----
Peja: Svårt att bevisa att man är bättre än sin konkurrent på matcherna när man aldrig får en ordentlig chans alá Felix... där kan vi väl vara eniga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: -----Brynäs J20 och J18-----
Pettisbif: Syftar du på Starkbaum nu? Han som stod 28 matcher i grundserien och 1 i slutspelet? Felix stod för övrigt 25 i grundserien och 2 i slutspelet. Dvs spelade Starkbaum fler matcher än Felix under säsongen.

Orsaken till att Starkbaum inte fick spela mer än 1 match mot Djurgården var ju att han gjorde bort sig fullständigt i match #1.... Såg ut att vara helt ur balans och blev ju till och med utvisad. Håller inte för en rutinerad målvakt som borde sprida trygghet. Ganska lätt att förstå varför Bulan & Pecka valde Felix i efterföljande matcher, trots att han uppenbarligen inte heller var på topp. Som sagt, målvakter som Svedberg och Lindbäck hade liknande brister i samma ålder och de utvecklades mycket bra. Samtidigt bör man förstås komma ihåg att de flesta unga målvakter inte har samma fina utveckling som Svedberg & Lindbäck. Time will tell hur bra Felix kommer att bli, men Brynäs måste definitivt undvika att hamna i en situation där man är beroende av att en ung målvakt kliver fram. Felix måste kompletteras med ett säkert kort. Därför var det även helt rätt att inte förlänga med Starkbaum.
Kommentera