Brynäs IF

521360 inlägg · 7687 ämnen

Inlägg #1736958

Sv: -----Brynäs J20 och J18-----
Peja: Svårt att bevisa att man är bättre än sin konkurrent på matcherna när man aldrig får en ordentlig chans alá Felix... där kan vi väl vara eniga?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: -----Brynäs J20 och J18-----
Pettisbif: Syftar du på Starkbaum nu? Han som stod 28 matcher i grundserien och 1 i slutspelet? Felix stod för övrigt 25 i grundserien och 2 i slutspelet. Dvs spelade Starkbaum fler matcher än Felix under säsongen.

Orsaken till att Starkbaum inte fick spela mer än 1 match mot Djurgården var ju att han gjorde bort sig fullständigt i match #1.... Såg ut att vara helt ur balans och blev ju till och med utvisad. Håller inte för en rutinerad målvakt som borde sprida trygghet. Ganska lätt att förstå varför Bulan & Pecka valde Felix i efterföljande matcher, trots att han uppenbarligen inte heller var på topp. Som sagt, målvakter som Svedberg och Lindbäck hade liknande brister i samma ålder och de utvecklades mycket bra. Samtidigt bör man förstås komma ihåg att de flesta unga målvakter inte har samma fina utveckling som Svedberg & Lindbäck. Time will tell hur bra Felix kommer att bli, men Brynäs måste definitivt undvika att hamna i en situation där man är beroende av att en ung målvakt kliver fram. Felix måste kompletteras med ett säkert kort. Därför var det även helt rätt att inte förlänga med Starkbaum.
+4
Kommentera