Brynäs IF

713919 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1758391

Sv: Försäsongen 16/17
honken21: Du menar alltså att det är ställt bortom allt rimligt tvivel att Clarke hade dålig inställning? Lika säkerställt som att jorden är rund?

Du gör en tolkning av Clarkes prestation. Den tolkningen bygger inte på något annat än dina antaganden. Jag säger inte att du har fel, men du kan inte heller sitta och påstå att du levererar en absolut sanning. Sorry...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongen 16/17
Zappaholic: Säg så här - lek med tanken att han faktiskt hade 100% inställning i den matchen. Då bör vi nog vara väldigt oroliga.
Kommentera

Sv: Försäsongen 16/17
Zappaholic: En lätt missuppfattning är att jag skulle tro att han hade 0 inställning. Det är inte detsamma som dålig inställning. Givetvis försökte han i någon liten grad, men den mätaren kanske var på 10%.
Kommentera

Sv: Försäsongen 16/17
Zappaholic: Det menar jag absolut! De tvivel som har målats upp här är totalt orimliga, och det finns inga andra rimliga heller. Att man inte gör en enda tempoväxling, håller en enda markering eller slår en enda passning rätt - kan omöjligen handla om utrustning, nytt spelsätt, nytt lag, "medveten taktik", skador, sjukdomar.

Jag börjar undra - såg vi samma match?
Kommentera