Brynäs IF

713903 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1758411

Sv: Försäsongen 16/17
Skrubben: Någon bad bloggaren att ställa en fråga om Clark till Bulan.

Det var jag som föreslog det. Kändes vettigast att höra från spelarens tränare istället för gissningar av oss läktar coacher :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongen 16/17
Wesley: Ändå rätt ointressant vad Bulan säger i ett sånt läge. Som Huss påpekar: det blir bara standardfloskler och saker som en tränare måste säga, han skulle ju aldrig hänga ut en spelare som ex Clark även om han nu inte hade gillat dennes inställning.
Kommentera

Sv: Försäsongen 16/17
Wesley: Så bulan vs media är en tillförlitlig källa?

Tveksamt värre att Bulan skulle peta öppet i media om han upplevde en spelare ha bristande motivation inför uppgiften. Det tar han nog hellre internt skulle jag säga...

Men charmigt att vissa här inne ser Bulans ord som ett kvitto på att indikationerna om bristande inställning saknar substans...

Varför käbbla? honken såg en match. Reagerade starkt på att en spelare inte verkar ta kämpandet på särskilt stort allvar. Blir av förklarliga skäl irriterad på nonchalansen. Skriver om det här och får massa märkliga reaktioner. Själv såg jag exakt samma tendenser i svarta mot vita. Plojmatch eller inte? Jag ansåg då att han stack ut rejält genom sitt loja uppträdande. Det var en åsikt angående den matchen. Honken gör samma antydningar efter AIK-matchen. Ingen har sågat honom för resten av säsongen utan snarare tvärtom uttryckt förhoppningar om uppryckning.

Det handlar alltså om åsikter över hur en spelares attityd visat sig över två matcher. Ändå dessa oförklarliga reaktioner. Kom med en annan åsikt då! Säg att ni tycker han visat en bra attityd! Det kam ju inte vara fel att vädra sin åsikt om en spelare ger intryck av att vara lat på isen...?
Kommentera