Brynäs IF

710584 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1772214

Sv: Brynäs - Hv71
Mickis: Gick på en Oleary's i Stockholm ikväll och bad dem sätta på matchen. De skulle inte visa den. Fick tjata lite, sedan tog de fram den på en pytteskärm i baren. Allteftersom ceremonin kördes började tårar rinna varpå bartendern slutligen sa att det här kör vi upp på de stora skärmarna - det blev kvällens huvudmatch på hela restaurangen... Sammanfattningsvis blev det en mycket fin tribut till Wille idag på många vis...!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71
62Svensson: Kul att höra, kan det vara O´Learys i Gamla Stan?
Låter som det, där är dom riktigt kunniga och tillmötesgående.
Jmfr med ett skräckexempel jag upplevt på deras ställe vid Centralstationen för ett par år sen.
Bad dom att koppla upp en brynäsmatch när dom hade massor av lediga skärmar och det dom hade bestämt att sända inte hade kommit igång. Inget hände.
Jag frågade igen och fick ett otrevligt svar av en anställd: "Sluta tjata, jag har ju sagt att vi jobbar på saken!!"
15 min senare påpekar jag igen och undrar om jag kan få tala med nån ansvarig, då jag med egna ögon ser att 4 anställda står framför utrustningen som fördelar de olika matcherna mellan skärmarna och uppenbarligen inte ens vet hur den fungerar, varpå jag mer eller mindre blir utkastad och beskylld för att ha trakasserat personalen. Jag sa några sanningens väl valda ord om kundbemötande och gick därifrån. Sätter aldrig min fot i den lokalen nåt mer, det är säkert som amen i kyrkan....
Betydligt roligare häromdan på deras ställe i Gamla Stan. Har beställt en hamburgare och det är jag och ytterligare en gubbe som sitter vid varsitt barbord däruppe och ser vår match mot FBK. När vi kvitterar till 1-1 är det bara han och jag som tokjublar i lokalen, alla andra tittar på övriga matcher. Då upptäcker jag vem "gubben" bredvid är: Rolf Lassgård. Därefter samspråkade vi lite om hockey och brynäs i allmänhet och det blev ju en riktigt lyckad kväll på alla sätt och vis...
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71
Magisk kväll som inleddes med våta ögon. Killarna verkade även de lite tagna i inledningen och de första 10 kan vi räkna bort – i 50 minuter gör vi en riktigt fin insats. Vi känns farliga varje gång vi kommer in i offensiv zon, vilket 10 mål på de två senaste vittnar om.

Dock jävligt retligt att #67 missar öppen kasse med en hårsmån TVÅ gånger, men vafan man kan inte få allt!

Btw, luktar det inte såhär på förhand som säsongens första kryss på lördag? Jag tar åtminstone det på förhand, vi har det aldrig enkelt i Jönköping. Förhoppningsvis blir den matchen lika underhållande som denna.

Wille <3
Kommentera