Brynäs IF

715415 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1792330

Sv: Mot Saik Saik
pekka85: Är väl en styrka att inte gräva ner sig som många av oss andra gör (mig själv inkluderad), jag känner inte Zappa, Lejonkräk eller Huge men kan lova att dom mår lika piss som oss andra efter förlust och skitspel, dock så har vissa styrkan att inte gräva ner sig alltför djupt. Till syvende och sist så mår ju spelarna i Brynäs IF mest skit efter en förlust!

För något år sen var jag arg som ett åskmoln efter en förlust men insåg att det går fan inte längre, att Brynäs förlorar en match ska inte påverka mitt jobb eller min familj pga att jag är sur eller bitter. Det hjälper iaf mig att tänka att, "om jag mår dåligt, hur fan mår grabbarna i laget".

Trevlig helg, alla Brynäsvänner. Vi "snackar" mer på torsdag då Indians står för motståndet ✌️✌️✌️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mot Saik Saik
Vibbi: Bra skrivet. Jag har också jobbat mycket på att inte ta förluster lika hårt som för några år sedan.

Jag kan dock förstå att det rinner över för en del efter 5 raka förluster. Dom som är engagerade på det här forumet hela säsongen och som i dagsläget kastar ur sig några skitinlägg har jag förståelse för. Vad jag däremot inte förstår är dom som legat under en sten hela säsongen (när segrarna radats upp), men som just nu kliver fram och vräker ur sig skit. Det är som att dessa personer väntat hela säsongen på att Brynäs ska börja spela dåligt och "äntligen" får dom ett tillfälle att ösa skit ur sig. Dessa personer har jag NOLL respekt för.
Kommentera

Sv: Mot Saik Saik
Vibbi: Mkt bra inlägg i frågan, gäller även Powerfades inlägg.
Kommentera

Sv: Mot Saik Saik
Väl rutet Vibbi! Ingen Brynäsare mår bra av detta. Men man måste ha respekt för att vissa "behandlar" det på ett annat sätt än sig själv.
Kommentera