Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1792333

Sv: Mot Saik Saik
pekka85: "Du, lejonkräk och huge utgör nog 95% av det mest hålögda, löjliga och dryga kommentarer på detta forum."

Klart att du tycker det. Om du vistas i ett dårhus med 95% dårar som har samma gnälliga och dryga inställning till laget och spelarna så är det väl självklart att du uppfattar de 5% som är normala och icke gnälliga, som onormala.

"Får man vara bitter på ett forum när det går dåligt?"

Dum fråga. Ja, det får man. Nån som har hindrat dig?
Returfråga: får man på ett forum vara bitter, på dom som är bittra bara för att det går lite dåligt? Får man försöka vara sansad och nyanserad på ett forum även när det går dåligt, utan att 95% av de mest bittra måste vara dryga och kalla de som försöker vara sansade och nyanserade för löjliga, hålögda och dryga kommentatorer?

"Varför är man med på ett forum för sitt favoritlag över huvudtaget?"

För att diskutera hockey i allmänhet och/eller sitt favoritlag i synnerhet, tillsammans med andra supportrar.
Eller menar du att om man inte är bitter och gnäller så fort det tar emot, så borde man inte få skriva på såna här forum?

"Tänk om ni tre fick sitta här själva?😂 Hade blivit det sjukaste, mest dysfunktionella, drygaste, mest uppenbara, mest trögtänkta, mest ointressanta..."

Usch, nej det hade varit olidligt.
Men som tur är har vi ju dig och ca 94% övriga skribenter som balanserar upp det hela med det friskaste, mest funktionella, kunniga, objektiva, självkritiska, nyanserade, snabbtänkta, mest intressanta..............gnället....
Kommentera