Brynäs IF

705162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1795594

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Jan Grismöbel: " vet det men bulan har ju själv sagt att han vill tbx till luleå . Han vill ju inte vara kvar i Gävle å Brynäs"

Stämmer det verkligen?
Såvitt jag hört och läst så är det väl övriga familjen som har gjort att Bulan väljer att flytta hem igen. I övrigt har han väl sagt att det varit ett mkt svårt beslut att ta och att han trivts utmärkt med både stan och det hockeymässiga.

"Skulle du pga att du inte trivs och vill flytta/byta jobb ge 100 % av dig själv inte minst mot din nya arbetsgivare ?? Tvivlar starkt på det ."

Vänd på steken: om det nu är så att Bulan själv trivts väldigt bra med stan och laget och samtidigt "tvingas" flytta hem pga övriga familjens önskemål, är det väl högst sannolikt att han i det här läget måste känna sig lite som en "svikare".
Vilket i sin tur och logiskt sett borde innebära att han som "kompensation" gör allt för att avsluta sitt jobb här på ett så bra sätt som möjligt. Känns nästan skrattretande att se hur många som på allvar tror att han skulle lägga ner allt bara för att han beslutat sig för att flytta hem till nästa säsong.
I övrigt finns det heller inget hockeymässigt som skulle motivera att han skulle lägga ner allting. Möjligtvis att konspiratorikerna ser ett motiv: Bulan fortsätter säsongen ut och gör allt för att vi ska gå så dåligt som möjligt. Och syftet med det skulle isf vara att Luleå har en chans att gå om oss i tabellen, vilket skulle minimerar risken för att han kommer att träna ett AS-lag nästa säsong.
Och jag ger mig fan på att det finns nån eller några härinne som på fullt allvar tror på den konspirationsteorin....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Skellefteå Matchtråd
Huge: Problemet är nog inte Bulans arbetsinsats utan hur andra betraktar honom nu när han är klar för Luleå. Blomqvist snackar om att spelarna måste visa hjärta - tror du Bulan kan framföra ett dylikt budskap på ett trovärdigt sätt?
Kommentera