Brynäs IF

713448 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1806014

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Skrubben: Du har delvis rätt. Men för att nyansera det ytterligare. Lindbäck är på plats 14 i räddningsprocent i SHL, men är om inte den bästa, en av de bästa målvakterna i Serien. Rögle är ett sämre lag än Brynäs. Men tror vi alla kan vara överens om att Brynäs har haft mer strul med försvarsspelet än anfallspelet. Med försvarsspelet menar jag inte bara backarna utan som helhet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Bratwursten : Samtidigt är det en väldigt ojuste jämförelse då Lindbäck har ett av seriens sämsta lag framför sig. Du har rätt i att defensiven har fungerat sämre än offensiven, men då har ju offensiven varit kanske seriens bästa.

Det är svårt att bedöma hur försvarsspelet har fungerat, då det är väldigt beroende av målvaktsspelet. Men jag tycker man kan i alla fall bör kunna säga att försvarsspelet är på övre halvan i SHL. Om man lägger i åtanke att Sandström trots detta har så dålig statistik, och att han dessutom har stått merparten av sina matcher på hemmaplan, så landar jag i slutsatsen att hans säsong är underkänd.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Bratwursten : De har i princip öika mycket istid fast Lindbäck har fått 130 fler skott på sig. Det säger lite pm försvaret Lindbäck har framför sig.
Ska man då även ta med att Lindbäck stått VÄLDIGT många matcher på kort tid, du vet sånt dom "sliter mycket på målvakterna" 😉 Så får man nog inse att Lindbäck är ett par klasser bättre än Felix. Vilket inte är konstigt alls. Felix är ung.
Men nu närmar vi oss ett slutspel och få är det PRESTATIONEN som räknas. Allt annat är ointressant. JAG hade känt mig mycket säkrare med Lindbäck i kassen...
Låst ämne

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Med det sagt är statistik tolkningsbar, och definitivt inte helt objektiv.
Låst ämne