Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1806125

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Stefan R 63: Bergeheim har samtidigt flyt när Kilas gör rätt enligt min mening. Han tvingas släppa sin markering och gå på Bergenheim när han inser att Bertil blir avhängd. Helt rätt i det läget att försöka slänga sig och glida efter isen för att täcka ett ev pass från Bergenheim till den gubbe han tvingats släppa, som isf hade varit sopren med Felix. Tyvärr så har Kilas lite för hög fart och lyckas glida förbi med hela kroppen och Bergenheim kan passer med pucken bakom Kilas. Sen går allt fort och Bergenheim gör det riktigt bra, som du säger.
Han får pucken lite för nära kroppen i förstaläget och det är väl isf där som Felix hade haft chansen att stöta med klubban men istället ser ut att försöka täcka bort en ev lyftning upp i taket från Bergenheims sida. När B sen fortsätter åt vänster så följer Felix inledningsvis med i rundningsförsöket men lyckas inte hålla kroppen upp och följa med hela vägen utan faller framåt och hamna på magen.
Tufft läge för Felix inledningsvis: stöta med klubban och riskera att bli rundad på direkten eller försöka täcka och sen följa med vid ev rundningsförsök?
Som du säger: en förstklassig aktion av Bergenheim med lite flyt inblandat....
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Frölunda 2 mars
Huge: Man säljer sig när man slänger sig...hade han stått upp så hade situation blivit lättare för Felix och skott mer från sidan än att tvingas till en sidledsförflyttning. Fel av Bertil Fel av Kilas...och Felix får bära dumstrut enligt många..
Låst ämne