Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1808240

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
pjåtor: inget officiellt såklart. Men chansen är större att bäckis bryter sitt avtal med caps å kommer hem än att Lindblom stannar kan vi väl säga :)

Peja: ja det gör han. Säger inte emot dig. Men allt står inte och faller med honom nösta säsong. Då är det ett nytt lag och en ny Oskar som gör medspelarna bättre
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Inkazar: Det som jag fiskar lite efter är att Lindbloms frånvaro eventuellt kan få en liknande effekt som Rödins frånvaro. Ja, Jensen är en bra spelare, men det är Scott också. Och för mig är Lindblom betydligt mer allround än Rödin.

Förresten, undrar om Colliton skulle kunna vara intresserad av att ta med sig spelare från Mora, om han flyttar hit? De har ju 3-4 forwards som har gjort stor succé den här säsongen. Pierre Engvall har sett intressant ut i de få matcher som jag har sett Mora den här säsongen. Om man bortser från Elias Pettersson och Dalén - som alla SHL-klubbar antagligen vill ha - finns ju flera intressanta spelare i Allsvenskan. Inte bara Engvall utan också Ejdsell, Emil Larsson etc. Känns som en väldigt intressant marknad just den här säsongen.
Kommentera

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Inkazar:" inget officiellt såklart. Men chansen är större att bäckis bryter sitt avtal med caps å kommer hem än att Lindblom stannar kan vi väl säga :) "

Vad kommer dessa uppgifter ifrån?
Kommentera