Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1810633

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Huge: Håller med dig Huge. Just nu känns det som att så fort situationsrummet dömer bort ett mål så går fansen till det drabbade laget bananas. Folk är tyvärr så fruktansvärt enögda att man sedan inte vill ta åt sig informationen kring varför ett mål blir bortdömt. Så är det angående Luleås bortdömda mål just nu. Dom har fått en tydlig förklaring i tv men likförbannat tycker halva norrbotten att det är en skandal att målet dömdes bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Nästa år:

Niklas Svedberg - David Rautio

Ryan Gunderson - Simon Bertilsson
Elias Fälth - Niclas Andersén
Lucas Carlsson - Lukas Kilström
Henrik Larsson - Marc Zanetti
(Adam Boqvist - Johannes Kinnvall)

Kevin Clark - Jesper Jensen - Anton Rödin
Louie Caporusso - Tony Mårtensson - Patrick Zackrisson
Daniel Paille - Jonathan Granström - Jusso Ikonen
Jacob Blomqvist - Linus Ölund - Jesper Boqvist
(Daniel Mannberg - Samuel Asklöf - Johan Alcén)
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Skrubben: Felet är detta bedömande om målvakter störs eller ej. Det är ju inte bara fansen som är oense, kolla på Cmore så skall du se att inte ens "experterna" där är överrens om bedömningar är rätt eller fel.
Skall det videogranskas så måste det vara svart eller vitt, inne eller ute, offside i målgården eller inte. Detta ständiga tolkande av röriga situationer måste bort.
Videogranskninga skall ta fram sanningen och inte som nu göra att det spekuleras mer än om det inte hade videogranskats från början.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Skrubben: Jag tror alla känner till förklaringen, saken är ju att de inte accepterar den. Vilket det inte bör i min mening. Att det kan räknas som en och samma situation är för mig helt obegripligt. Malmö skjuter iväg pucken från situation 1, och den studsar på egen spelare in i mål i situation 2.
Kommentera