Brynäs IF

713576 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1822288

Stämning!
Så förbannat skön seger ikväll! Är alldeles för uppspelt för att somna, så tänkte att jag lika gärna kan regga ett konto & skriva av mig lite tankar.

Jag vill börja med att lyfta på hatten & ge cred till ståplats, grymt bra jobbat över hela säsongen!

Något som dock MÅSTE utvecklas för att ta nästa steg & öka stämningen i arenan ännu ett snäpp är att försöka få med sittplats mer i ramsorna, (lättare sagt än gjort, jag vet) men tänkte komma med några tips som ni får göra vad ni vill med.

Jag tycker att ni åtminstånde borde försöka få igång en växelramsa mellan Ståplats - sittplats per period. Då antingen med "Ni på sittplats är ni klara" alt. GAVLERINKEN är ni klara!? (som jag tycker skulle klinga mycket bättre samt blir lite originellt)

Till exempel var det ett jättebra initiativ att början 1 perioden av dagens match med "NI PÅ SITTPLATS!?" det borde göras varje match för att få igång de som faktiskt vill bidra från sittplats.
Det stora felet här är (precis som 90% av tillfällena den ramsan körs) är att klacken drar igång "alla vi som älskar Brynäs klappa nu" den ramsan är allt annat än en stämningshöjare...

I min värld skulle det vara 10 resor bättre att försöka få igång någon växelramsa likt "Kom igen Brynäs - Kom igen Brynäs" (underläge/dålig spel) alt. "Brynäs IF Är Dom Bästa - Heja Heja Heja Brynäs" (vid ledning) även om trycket i ramsan förmodligen kommer att blekna relativt fort så kommer i alla fall topparna bli högre, sen kan klacken fortsätta ramsan själv när det dör ut på sittplats.

Ber om ursäkt om jag postat det här i fel tråd, i så fall får någon gärna posta inlägget där det hör hemma.

Väl mött, Tom Bissett ;)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Stämning!
TomBissett19: Har noterat att sittplats är väldigt torra när det kommer till att hjälpa till att höja stämningen, idag var inget undantag, visst många klappar mellan avblåsningarna men är helt tysta och svårflörtade.

förra hemmamatchen som slutade 6-0 så körde ståplats "sittplats ställ er upp" vilket funkade fram till avblåsning sen satte sig majoriteten igen, liksom komigen!, minns 2008 sista kvalserie matchen i västerås när vi körde först vänster sidan "Brynäs if är dem bästa" och sen hela höger sidan kör "heja heja heja Brynäs" den stämningen har jag fan inte upplevt i gavlerinken, och det var bortamatch....
Låst ämne

Sv: Stämning!
Hemkommen och kikar highlights för att se om Felix ingripanden var så illa som det kändes live. På plats kändes det som två stora tavlor. Blir lite mer förlåtande när jag ser reprisbilderna. På första trodde jag han var mer ur vinkel än han faktiskt var. På andra är det en jobbig styrning som ställer till det. MEN, tycker han ska rädda båda ändå. Eller snarare - det krävs att man tar sådana i en final.

Annars en riktigt bra match av Brynäs. Men också dålig av HV. På bortaplan är de ett sjukt mänskligt lag. I Jönköping är de rappare och där måste vi spela på topp. Men i vår borg ska de fan inte komma och hämta någon seger med det här spelet.

På torsdag är det krig!
Låst ämne