Brynäs IF

703239 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1822358

Sv: Stämning!
Bratwursten : Om vi antar att HV:s och Frölundas utespelare är lika bra, så är ju Söderström den klart bästa målvakten och målvakten är också en del av laget. Om Frölunda hade stått på andra sidan isen igårkväll hade Brynäs vunnit med förslagsvis 6-0, nu blev det sudden-seger istället. Det gör en jäkla skillnad att ha en så bra målvakt.
Sedan har HV en mycket bättre form än Frölunda, vad är de uppe i, 19 segrar på sina 22 senaste matcher?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Stämning!
Peja: Avsluten från Brynäs sida igår var under all kritik. Lösa, felträffade puckar i magen. Söderström behövde inte göra några idioträddningar. Däremot var ju nästan varenda(lite överdrivet) av HVs avslut bra farliga avslut där Felix fick göra räddningar inte bara stå mitt i mål och ta puckar i magen..
Låst ämne

Sv: Stämning!
Peja: dags för deras formsvacka nu!
Låst ämne

Sv: Stämning!
Peja: Tycker JG var riktigt bra också fram tills vi fick ordentligt hål på honom i match 6. Gäller att få det med Söderström med, men visst han ser stark ut.

Frölunda slog ut Saik och vände 1-3 i matcher mot de. SAIK hade lätt ett lag för att vinna guldet, vilket inte FBK och Malmö hade.

Håller inte ens FBK och Malmö som starkare i sina serier mot HV än vad LHC var mot oss. Visst Malmö slog ut Växjö som passade deras spel perfekt och allt klaffade, men de spelade inte särskilt bra i semin, klarade inte farten. Det gör vi! Vi har kanske till och med högre fart.

Dessutom dominerade vi aldrig FHC som vi gjorde mot HV igår. Men visst HV är jävligt luriga lite som oss, de behöver inte mycket för att måla. Söderström är en ung målvakt med ruggigt självförtroende lyckas vi få hål på honom ordentligt, kommer det bli andra bullar, vilket jag ej ser som osannolikt. Vi måste upp i huvudet på honom precis som vi gjorde bägge målen under ordinarie tid igår. Tycker inte trean var en tavla av Söderström men hade det varit Felix som släppt den hade det säkert knorrats på flera håll härinne.
Låst ämne