Brynäs IF

713099 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1831026

Sv: EKONOMI - ORGANISATION
Skrubben: Jag tänkte snarare på att du verkade dumförklara en användare som förespråkade en ökad spelarbudget. Tycker det är mer tydligt än någonsin att A-lagets framgångar får enorma konsekvenser för föreningens ekonomi; Brynäs bör inte snåla. Det är framgångar på isen som ger mer pengar på banken, inte besparingar.
Men sedan begriper väl vem som helst att Brynäs inte bör slösa bort hela sitt egna kapital i ett svep, för att återkoppla till din jämförelse med en lottovinst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: EKONOMI - ORGANISATION
Peja: Brynäs bör inte snåla? Var väl just det man inte gjorde de tre föregående säsongerna. Nog klokt att inte upprepa.
Kommentera

Sv: EKONOMI - ORGANISATION
Peja: Mot bakgrund av Ellis smått arroganta attityd i sitt inlägg så är det ganska uppenbart att hen inte syftade på en ökning av spelarbudgeten på någon ynka procent. Ska Brynäs göra en tydlig satsning så krävs snarare en ökning av spelarbudgeten med 10-20 procent. Skulle en sådan satsning misslyckas kommer vi förlora den gångna säsongens vinst och vi är tillbaka på ruta 1 igen. Därav min jämförelse med att bränna alla pengar på en gång efter en lottovinst.

Sedan håller jag i grund och botten med dig om att det är framgångar på isen som ger ännu mer pengar på banken. Det är även ledningen väl medveten om. Titta tillbaka på de två senaste årsmötena ifall du tvivlar. Trots stora miljonförluster senaste åren har ledningen gjort allt dom kan för att spara in på andra områden än spelarbudgeten, just eftersom det är den som i slutändan kommer generera pengar till föreningen.
Kommentera