Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1892087

Sv: Inför shl 18/19
mk: Otroligt svårt för oss att säga. Vissa är födda ledare och dessa sticker ut lite extra i en grupp. Kanske är Blomman det bästa alternativet, vad vet jag. Jag tycker inte att han skickade rätt signaler i alla fall. Man minns några matcher där Brynäs föll ihop. Det är då man vill se ledarna i laget gå i bräschen, inte försvinna som Blomman gjorde några gånger under säsongen.

Vidare så är jag högst osäker på Sjöddas ledaregenskaper. Jag tycker att han är väldigt långsam i sitt agerande. Ta bara PP i slutet av serien och nu under slutspelet som exempel. Brynäs hade det väldigt jobbigt i PP med dåligt pucktempo och lättläst spel. Där måste man som tränare kunna gå in och våga prova nya saker. Nytt folk. Ge för matchen hetare spelare mer förtroende, våga bänka de som inte har en bra dag. Inte bara nöta på med en dåres envishet. Visst har nåt funkat innan så finns det ju en chans att det börjar funka igen, såvida inte motståndarna har funnit svagheter eller annat som de tagit tillvara på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför shl 18/19
Powerfade: Det skulle vara intressant att ta tillbaka en riktig ledare i form av Boorken. Tror dock inte han är aktuell, Brynäs vill nog inte göra om misstaget att ta en "utdaterad" tränare.
Kommentera