Brynäs IF

715154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1901504

Sv: A propósito de nada
Chris11: Känns som ett riktigt starkt LAGBYGGE, inte minst på centersidan. Det ställer förresten till lite problem för mig när jag ska formera laget. Vi har 3 toppspelare som är utpräglade centrar, Kellman, Jensen och Kousal. När jag formerar laget så innebär det att dessa spelare hamnar i olika kedjor. Mina formationer blir följande:

1:a
Alexander Bjurström
Jesper Jensen,
Nicklas Danielsson,

2:a
Jesper Boqvist,
Robert Kousal
Danny Kristo

3:e
Joachim Rohdin,
Joel Kellman,
Jacob Blomqvist,  

4:e
Ludvig Nilsson,
Marcus Westfält,
Johan Alcén,

extra:
Daniel Mannberg,
Samuel Asklöf,
Jonathan Granström,
Emil Forslund,


Där Granström går in istället för Westfält om/när han är tillbaka i spel. Bjurström i första är förstås delvis en förhoppning om att han kan ta ett par kliv till. Försäsongen får utvisa. Brynäs kommer definitivt att bli ett tufft lag att möta detta år. Hur ser era uppställningar ut?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Skulle nog sätta Kellman och Kousal i de två första kedjorna. Och sedan kan Jensen vara tredjecenter med Blomqvist och Bjurström på kanterna. Fjärdekedjan blir en ren brunkarkedja.

Rohdin-Kellman-Kristo
Danielsson-Kousal-Boqvist
Blomqvist-Jensen-Bjurström

Finns många kombinationer, men ungefär sådär skulle jag formera. Jensen spelade ju tredjecenter ganska stora delar av säsongen 16/17 och var bra då också. Tror det kan vara bra att sätta lite press på honom att leverera också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Jag håller Kellman före Jensen alla dagar i veckan och är rätt säker på att han kommer gå före Kousal också. Centrar och högerfattade forwards har vi det väldigt gott ställt med. Däremot stor brist på leftfattade forwards av klass. Men Silfverberg-Järnkrok-Wännström behövde ingen leftare ;-)

Håller helt med om att Bjurström borde få en ordentlig chans! Hoppas också att Forslund kan överraska och vara en uppgraderad version av Mannberg.
Kommentera