Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1902428

Sv: A propósito de nada
honken21: Hej, bra kedjor och jag gillar att man har med lite motiveringar. Det blir mycket roligare så. Intressant att du sätter Kousal som vinge. Det ska bli väldigt spännande att se hur man väljer att ranka centrarna.

Enda stora invändningen som jag har mot dina formationer är att Alcén saknas i laget. Som jag ser det är han tillsammans med Granström den ende spelaren vi har som verkligen kan komma under skinnet på motståndarna och han tenderar att vara som bäst när det gäller.
Dessutom var han delad femma i interna skytteligan i fjol (bäst av de som aldrig fick spela pp) och när vi endast har en bevisad målskytt av rang (Danielsson) så är det en egenskap jag värdesätter. Slutligen så har han blivit bättre för varje säsong i Brynäs och jag tror att det finns lite mer lir i honom. Man glömmer lätt att han var otroligt lovande som junior och fortfarande är den junior som gjort flest poäng genom tiderna i J20 (ligger även väldigt högt i PPG).

Jag rankar således Alcén före Nilsson, Mannberg och Forslund.

Lite all time high juniorstatistik bifogas för kalenderbitare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Ja jag har inga problem med att köra Alcén istället för Nilsson. Det är nog det jag föredrar också egentligen. Rohdin-Blomqvist-Alcén är en skön och elak formation.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:
Såhär då?
Danielsson-Jensen-Boqvist
Kristo-Kellman-Kousal
Rohdin-Blomqvist-Alcén
Forslund-Westfält-Nilsson
(Mannberg)
Granström in mellan Nilsson och Forslund vid comeback. Låna ut:Asklöf och Bjurström för speltid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Alcén är dessutom grymt nyttig i boxplay. För mig är det en självklarhet att Johan finns med i laget. Då finns det andra spelare som kan vila.
Kommentera