Brynäs IF

713372 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1903993

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Har nog med ekonomi att göra. Tror knappast det är Bengtzen som drar i bromsen utan det är nog styrelsen i så fall. Man har redan ligans dyraste målvaktsbesättning och backbesättning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jo att ekonomin är rätt tunn fattar även jag. Men det är väl endå Bz som får ansvara för spelarlönerna och ekonomin kring det.

Han hade kunnat agera väldigt annorlunda under sillyn. Att värva en skadad förste målvakt och att sen inte låta bli att vänta ut Berra istället för att värva en rätt dyr Lundgren tycker jag var amatörmässigt. Att sen ha allt för stor tilltro till spelare som Karhunen, Kousal, Boqvist, Jensen, Kristo, Rohdin, Nilsson, Mannberg, Asklöf, Bjurström, Westfält, Danielsson och Forslund är inte heller jättesmart. För vem vet vi levererar på samma nivå i en första kedja som typ Broc Little, Joakim Lindström eller Ryan Lash. Kolla bara på HV. Dom har Wännström i en 4e kedja liksom. Jag lovar att när säsongen summeras så kommer Andreas Thuresson ha levererat fler poäng än Danny Kristo. Och att han även kommer ångra sig att han inte värva spelare som Emil Larsson, Emil Molin, Niklas Svedberg, Johannes Kinnvall och Ludvig Rensfeldt. Spelare som tillsammans med Wänna borde spela hos oss istället för Kousal, Kristo, Jensen, Mannberg, Nilsson och Forslund.
Kommentera