Brynäs IF

715746 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #191306

Sv: "Med såna vänner behöver Brynäs...
gordo:

Herr Ekstrands insändare kan delas upp i tre delar.

Del 1
Det är något så när kloka synpunkter inledningsvis. Vem har inte synpunkter på styrelsens agerande de senaste åren? Den största bristen där är att ingen fast anställd Sportchef har engagerats.
Man har onekligen svårt att uppfatta den röda tråden i föreningen.
( Vissa påstår å andra sidan att det enda som finns i Brynäs är en röd tråd, men det var inte det jag menade ). Där finns en del att göra.

Del 2
Förvirringen börjar att infinna sig. Klassresa eller inte, förnuftet behöver väl inte försvinna för det. Vad jag kan förstå har han helt blivit kvar vad gäller nutidsläget. Det är sponsorerna som ser till att föreningen går framåt. Allt annat är skitprat. Det han glömmer är att det behövs pub/restaurang för alla besökare. Detta kan ordnas utan att man tar bort sponsorvåningen, en i sanning hysterisk synpunkt.

Del 3
Nu är förvirringen total. Man ska vara nostalgisk till en viss del, men som Herr Ekstrand blir man bara tossog. Han har ändan vänd mot framtiden och det är, som bekant, mycket illa. Herrar Lundström och Sandlin har gjort Brynäs stora tjänster, inte tu tal om annat. Lundström som spelare, INTE ledare ( han har så när fört Brynäs till div 1 vid två tillfällen ) och Sandlin som ledare. INGEN ska inbilla mig att de har några svar på Brynäs framtid.
Sandlin är om möjligt lika nostaligisk som Ekstrand.
Kommentera