Brynäs IF

714154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1922667

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag bara tog fram ett exempel på en spelare som kanske inte är jättesvår att få loss från KHL (poängmässigt dålig) samt att jag via youtube-klippen jag ser ändå ser en riktig sniper.
En intressant spelartyp. Sen som jag skrev tidigare så är det jättesvårt att veta om de skulle klara av SHL eller ej.

Det enda jag vill få fram är att om man hittar en intressant spelare i AHL (när man själv letar) så ska man inte bara stirra sig blind på poäng, plus-minus med mera utan kanske kolla något klipp på youtube för att se vad det är för typ av spelare man då hittat.
Som jag också skrev tidigare så var det någon som länkade till en spelare här tidigare i veckan som gjort typ 23 mål i AHL ifjol. Då gick jag in på youtube och tittade lite varpå jag kunde se att spelaren gjorde väldigt mycket mål via att han i stort sett fick pucken på sig, slog in returer i öppna mål med mera.
Visst han var på rätt ställe, men hans rörelseschema osv bevittnade till att det var en spelare som JAG inte vill ha i Brynäs då jag vill ha en mer Oskar Lindblom-aktig spelare än en stor tung spelare. Sen ska det inte vara en spelare på 1.60..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Alcen ser ut som en sniper på Youtube också
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Vet att många inte håller med, men jag hoppas att Brynäs försöker signa Linus Videll nästa säsong. Han verkar intresserad av att spela för Brynäs och håller säkerligen fortfarande hög klass. Dessutom är han en bra pucktransportör.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Svårigheten med att värva från KHL är väl lönerna. Även om det finns spelare som är kan vara intressanta kostar dom rejält.
Kommentera