Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1923382

Sv: A propósito de nada
Kent747Socker: vi hade ju uppenbarligen inte råd med Palushaj, som nu har seriens överlägset högsta lön.

Ganska uppenbart att en utomstående finansiär gått in i Örebro för att betala lön för Palushaj och Näkyvä, som aldrig hade valt Örebro om det inte var för att de betalade överlägset högst lön. Det går nog att räkna med att den fanns sign on bonusar och klausuler i kontrakten med.

Samma sak med Virta nu som andra klubbar också var intresserad av, men som ändå valde Örebro som vid tillfället var näst sist i SHL.

Så vi kan älta Palushaj i oändlighet. Men vi hade nog aldrig någon chans. Då är det alltid en tröst att vi dängt Örebro 2 av 2 ggr i höst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Aaron är ju samma typ av karaktär som Salmela, legoknekt och stannar sällan i samma lag längre perioder. Hade Brynäs varit i final ifjol och haft kvar Bulan hade möjligheterna att signa Palushaj en säsong till varit större, tror jag 😎
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Det var inte bara pengarna som spelade in. Han var missnöjd med tränarna förra säsongen och när det blev klart att samma personer fick fortsätta valde han definitivt en annan väg tyvärr.
Kommentera