Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1928278

Sv: A propósito de nada
Zzz: Vi har för många spelare som inte tillför annat än bra skridskoåkning och hårtjobb.

Tyvärr så ser dagens hockey ut så. En Bengt Åke Gustafsson eller Janne Larsson hade inte funkat i dagen SHL hockey.

Titta på dagens backar i pojkhockeyn. Nu är dom nästan dom minsta i laget. Men racketer på skridskorna. Tvärtemot när jag var ung och spelade
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: Niklas Olausson har massor av skills och är ingen speedkula direkt. Det är snarare Brynäs som nobbat spelskickliga spelare framför hårt arbetande speedkulor.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Jag tycker inte man ska jämföra dessa mot dom spelarna du anger. Jag har som sagt inget emot spelarna en och en, i alla lag finns plats och ett behov av grythundar. Men vi har för många forwards som har för liten verktygslåda. För många spelare som har sin absoluta styrka när dom får jaga en motståndare snarare än när dom själva har pucken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: "Tyvärr så ser dagens hockey ut så. En Bengt Åke Gustafsson eller Janne Larsson hade inte funkat i dagen SHL hockey."

Växjö hade ett dyrt lag ifjol, men de byggde med spelskicklighet och kunde därför ha kontrollerat spel med samtliga kedjor. En spelare som Robert Rosén påminner lite om den gamla skolans centrar, verkligen ingen speedkula. Gammel-finnen Filppula som spelade i Malmö för ett par år sedan var också den gamla tidens center och han fungerade alldeles utmärkt, bossade också PP på ett sätt som du sällan ser idag.

Brynäs skulle kunna ha en mycket spelskickligare fw-uppsättning om man dumpade osmarta fartspelare och istället satsade på exempelvis Bjurström. Dagens uppsättning är BZ påhitt och jag ser fram emot Brynäs byta tillbaka till ett mer spelskickligt spår nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: En bäckströmtyp kanske skulle va nåt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jocke höll nollan. Bara 19 skott mot sig men ändå!
Kommentera