Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1930021

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Dacke har talets gåva och han räds inte tuffa beslut, det vet vi. Frågan är om han kan annat än att sparka folk och stå stark när det blåser. Han har ju i alla fall inga erfarenheter från att leda ett företag/organisation.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jag tycker att allt han sagt och gjort visar prov på mycket bra ledaregenskaper. Dessutom så finns det ju andra runt om som har erfarenhet av att styra och leda organisationer. Det viktiga och vad som saknats i föreningen är den tydliga visionen om vad Brynäs vill vara. Jag tror Dacke kan vara rätt person för det. Framtiden får utvisa om det blir så men jag är glad och full av tillförsikt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jag är försiktigt positiv ändå. Dacke visade prov på att inte vara en syltrygg när han entledigade sina gamla kompisar från tränarposterna, det är lättare sagt än gjort. I övrigt har Dacke en bra roll i GM istället för sportchef, som jag tror att någon annan passar bättre till.Vem det nu blir återstår att se.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Förhoppningvis kan Campese vara ett stöd i att leda organisationen. Känns ändå okej med Dackell, men nog med Brynäs ikoner efter detta.
Kommentera