Brynäs IF

714653 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1930028

Sv: A propósito de nada
Dackell kommer ju kunna jobba med ett helhetsfokus, för att sy ihop hela sportsliga organisationen från juniorer till herrlag, medans den senare tillsatta sportchefen kommer fokusera på A-laget.

Tror det är jättebra då har man en gubbe som konstant jobbar med A-laget och en som jobbar på att skapa en röd tråd igenom hela föreningen oavsett åldersgrupp. Mer personal på detta området kan aldrig vara dåligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tycker att Dackell är en lysande lösning som sportdirektör. En genuin och varm människa som har massvis av erfarenhet från hockeyn under flera års tid. Han brinner även för Brynäs och kommer lägga ner hela sin själ i att det här ska bli så bra som möjligt.

Sen förstår jag inte snacket om att ”Nej ytterliggare en Brynäsikon” osv. Vilka ikoner har vi i klubben nu?

Sundqvist - Ingen ikon
Holmqvist - Ingen ikon
Mange Ågren - Ingen ikon
Skulle väl vara P som målvaktstränare då.
Dessutom så har ju varken Campese eller Lorentz någon bakgrund i klubben.

Micke Campese känns som den bästa ledaren Brynäs haft i modern tid och om Dacke är hans drömnamn så står jag bakom honom och Dacke till 100 %.

#InDackeWeBelieve
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dalrt: Att omorganisera såhär är givetvis jättebra. Flera lag i SHL har redan, på det ena eller andra sättet, det så redan. Så det är ju egentligen något som är nödvändigt om man inte ska halka efter andra lags organisationer.
Kommentera