Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1930232

Sv: A propósito de nada
Axle San: Utan att veta exakt vad Dackell roll innebär så är min åsikt att Dackell har kunskaper och kontakter vad gäller hockey som inte går att plugga sig till.
En akademiker utan erfarenhet och bara ett genuint hocky intresse vad ska han tillföra som inte Dacke kan vad gäller att staka ut riktningen inför framtiden hockey mässigt.

Brynäs har nog redan duktiga akademiker i passande roller i denna roll som jag uppfattar den så är inte en akademisk utbildning det viktigaste.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Den här grejen med att man måste ha spelat hockey på hög nivå själv för att ha goda hockeykunskaper är enormt överskattat, fortfarande. Det är väldigt typiskt hockeytänk att man själv måste ha spelat för att liksom ”fatta”. Bara för att man är en bra hockeyspelare behöver man inte vara så bra på att ta sportsliga beslut. Det är som att alla bara antar att Dackell kommer vara jättebra på det för, vadå, han var ju så bra som spelare!

Och jag skulle jättegärna vilja ha mer akademiskt tänk inom hockeyn. Idrott och vetenskap är inte motsatser. Mer vetenskap är väl snarare denna idrotts framtid.
Kommentera