Brynäs IF

710740 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1932705

Sv: A propósito de nada
Kent747Socker: Det är Sallinen som målgörare jag är negativ till.
Brynäs lag behöver en målskytt och jag ser inte att Sallinen är den spelaren.
Sedan har han många goda sidor som spelare men det är en målskytt Brynäs behöver.
Sallinen har producerat över 10 mål endast vid två tillfällen i sin karriär,har han rätt spelare brevid sig är han dock god för många assists.
Men då är vi tillbaka till att en målskytt saknas och jag ser inte vem som kommer att göra målen.

Tror inte vi fans ska förvänta oss en massa mål ifrån hans klubba det kan jag tycka är att sätta orättvisa krav på spelaren ifråga.
Dock kan jag till 99,9% utlova att Sallinen gör flera mål än Kristo
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Det är så mycket mer än bara "målskyttar" som man måste se. Exempelvis så ökar chanserna till att vi kan skapa tryck och förlägga spelet i motståndarnas zon istället för vår. Detta ÖKAR chanserna till mål markant samtidigt som det MINSKAR chanserna att vi släpper in mål.
Ett tips. sluta sitta och statsrunka inne på EP och avvakta och se hur det ser ut några matcher istället. Kanske blir det fetflopp men kanske det blir succé.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Alla suktar efter en målgörare, inte bara Brynäs. Jag är väldigt nöjd över att få in Sallinen (säger inte att du inte är det) men tror att chansen för att vi ska få in en målgörare såhär års är rätt.. Liten, iaf om vi vill ha in någon som är en garanti för mål. För då finns det bara en spelare som alla hoppas på och det är Rödin. Annars blir det till att chansa med någon spelare från Ahl och då vet man ju aldrig vad man får känns det som..
Kommentera