Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933697

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Välkommen!

Ja, hur man ska analysera den här matchen egentligen? Vi klagar ju på offensiv brist i laget men idag kändes det som vi var väldigt effektiva då chanserna inte blev så många. Frågan är vad mer spets kan göra i en sån här match? Vi var ju i egen zon i stort sett hela matchen.

Men ändå lyckades vi vinna. Men sättet vi gör det på känns ju inte vägvinnande. En sak är säker i alla fall och det är att det finns en urjävlusk moral i laget som är värd att ge en eloge för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Mkt enkelt att analysera matchen.
Vi möter ett mkt bra hemmalag, förmodligen det lag vi har svårast mot överlag.
Vi är effektiva i första där FBK är en aning bleka, trots ledning med 1-0.
I andra svänger det, mkt beroende på deras 2 raka PP där dom får ett momentum som håller i sig resten av perioden. Vi har dessutom långt till båset och tvingas försvara oss för det mesta och gör det bra mha starkt målvaktsspel och uppoffrande utespelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Att man lyckas ta två poäng i en sån här match där man var rejält tillbakatryckta i varje fall i två perioder kan nog vara nog så viktigt som en solklar trepoängare om man ser till fortsättningen. Har alltid tyckt att backar skall lägga straffar då forwards tenderar att krångla till det och slå knut på sig själva med intrikata finter. Nu fick jag rätt. Här var det mera pang in i mål. x 2 dessutom. Vilken talang denne unga man besitter. Kul också att Mannberg fick näta. Han får en del skit här på forumet och spelskickligheten är väl kanske inte den allra största men han saknar definitivt inte målsinne. Apropå Danielssons första utvisning. Kan man verkligen åka ut på en högerkrok som missar?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe:
Tackar.
Kan inte annat än att hålla med om att Brynäs visar prov på en stor lagmoral. Det är som natt och dag gällande att kunna arbeta sig in i matchen.
Om man t.ex. jämför snabbt 2-0 underläge mot Linköping i början av säsongen som sedan rann iväg fullständigt. Mot för matchen mot Örebro där det står 3-0 efter ca 10 min och Brynäs lyckas ändå ta med sig 1 pinne. Det är för mig ett rejält steg framåt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Lagmoralen är uppenbarligen i topp - är det 15/16 matcher med poäng i svit nu?
Kommentera