Brynäs IF

714843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1936419

Sv: A propósito de nada
Klockren krönika av Sanny. Speciellt avsnittet om hemmafärgade supportrar som skulle ha resonerat lite annorlunda om en egen spelare hade blivit tacklad på samma sätt.
Och tittar man på filmsekvensen som ligger ute på GD så syns det tydligt att smällen initialt tar i huvudet och inte axel mot axel, tvärtemot vad många sitter och yrar om.
Det Sanny i princip är emot verkar vara straffets längd, när man jämför med liknande situationer som bedömts annorlunda.
2-3 matcher hade känts mer befogad och man hoppas att Brynäs försöker överklaga just strafflängden, då det isf borde vara det man rimligtvis har chans att få en ändring på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag håller faktiskt med Sanny fullt ut även om jag faktiskt tycker att tacklingen i sig inte ska vara en avstängning.
Om man däremot tittar på vad Sanny skriver och även vad DN skriver i sitt uttalande så förstår jag varför det blir en avstängning.
Att det är blindside - Den går inte snacka bort. Solklar blindeside.
Att den är respektlös - ja, delvis.
Men sen tycker jag att den initialt tar i axeln men då per automatik så tar den ju i huvudet och huvudet rör på sig i den riktningen som den gör.

MEN sen är det här det eviga tjatet om att supportrar skulle resonerat annorlunda om egen spelare åkt på samma tackling.
Här måste jag nästan sätta ner foten lite.
Du vet nog att jag är en av de som kanske allt som oftast ser till varje utvisning/situation UTAN att titta på vem som delar ut den. Tex så tycker jag att alla de utvisningar vi åker på mot FBK är solklara. Det gör inte hemmafärgade supportrar.
Hade Boqvist åkt på den här smällen igår från Joel Lundqvist tex så hade jag tyckt exakt samma sak.
Jag tycker inte att det är en avstängning.
Visst tacklingen är klumpig och onödig. Men fem matcher för mig är ett stort skämt.

Chanzone: Det här är exakt det jag skrev imorses. Sådant här beteende är så jävla onödigt. Din kommentar är en kommentar som en treåring skulle kunna säga.
Skärp till dig.
Tycker det är en pinsam kommentar och det står jag för.
Hur i helvete rent ut sagt vet du HUR tacklingen tar på PaW?
Ne jag betackar mig för kommentarer som detta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Yrar vidare och tycker inte den så klart tar i skallen FÖRST. Sen tycker även jag att det är avstängning då den ändå träffar huvudet och är farlig. Men 5 blev lite väl.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja en avstängning kan jag absolut ta. Men kom igen, 5 matcher. Jag nyper mig själv i armen, och nej jag är tydligen vaken det är inte en mardröm.
Kommentera