Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1937430

Sv: A propósito de nada
Peja: Som spelare: jobba på att vara lite smartare i vissa lägen, speciellt när du har gott om tid att bestämma dig. Finns många exempel på när både egna och andra lags spelare har visat respekt trots att man haft chansen att proppa rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag vet att hockeyn från förr aldrig kommer komma tillbaka, tyvärr.

Men vi måste ändå göra något åt snabbheten i spelet. Många spelare åker med puck helt utan ansvar idag och förlitar sig på domare osv. Vi måste utbilda varann hur vi tar emot tacklingar och ge ut såklart. Samspelet som vissa har skrivit här. Kommunikationen ute på isen!

Men som Andersens fall fick bägarn och rinna över för mig. Man kan inte vara i slottet och tro att man är ”untouchable”. Där om något ska det smälla. Så är det bara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tycker att Andersén visar respekt. Det är INTE en rejäl propp. Det är INTE mot huvudet, vilket nästan hade varit det naturliga i och med att Westerholm är så låg. Andersén måttar in en ganska lös tackling axel mot axel. Han markerar sin närvaro. Med tanke på att Westerholm ofta förstärkte situationer i Brynäströjan så vore jag inte överraskad om han gjorde detsamma där. När Westerholm åker på en propp ligger han i regel kvar och surar, spelar ingen roll om den är regelrätt eller inte.
Kommentera