Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1938210

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Det spelar ingen roll om Brynäs är dåliga i 59,59 minuter. Det förändrar inte det faktum att det är en fet domartavla. Hade målvakten haft en annan tröja än Djurgårdens så hade det varit mål. Ett jävla gullande med DIF
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Powerfade: jag tycker det är en tveksam situation men jag är mer orolig över bifs icke spel än den sekvensen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Powerfade: Är det verkligen så moderatorn? Spelar väl för fan ingen roll vad någon säger? Du kommer in och styr upp allt? Sosse?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kommer inte förvåna mig om vi gör en kanonmatch imorgon. Rautio står på huvudet, skotten blir 40-15 till Djurgården men vi vinner med 2-0 tack vare ett PP-mål och en kontring. Det är så vi plockat våra poäng denna säsong.

Om det är det spelet som Brynäs bör fortsätta med nästa säsong? Nej, vi kan inte hålla på att spela sån här Boforshockey. Skittråkig att kolla på (lockar ingen publik), den medför att vi är sämst i ligan på hemmaplan (lockar heller ingen publik), och den medför att vi MAX kommer sluta på play-in och i bästa fall kan vi torska med 4-1 i matcher i kvarten. Dags att förändra det här nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Powerfade: ska bli intressant om cmore studion tar upp detta imorgon men risken är väl mikroskopisk då DIF var inblandat! Hur som haver Brynäs spelar som ett gäng med iq befriade fiskmåsar hemma...
Kommentera