Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1938884

Sv: A propósito de nada
Det sjuka med allt det här, det är att man visste att denna säsongen skulle bli exakt så här redan för ett år sedan. Man kan tycka att vi "soffexperter" är betydligt mindre kunniga än erfarna sportchefer, men i det här fallet lyser det verkligen igenom hur extremt många fel Bengtzén gjorde.

Så här mailade jag honom 15 februari förra året (dagen efter att han signat Ludvig Nilsson, brunkare 144 i ordningen).
"Hej Stefan.

När Nilsson nu är signad har vi 9 forwards nästa säsong som får anses vara breddspelare.

Alcén, Blomqvist, Liljewall, Granström, Asklöf, Bjurström, Westfält, Nilsson, Mannberg.

Jag hoppas verkligen du har en plan för att bygga en forwardsbesättning som kan slåss om guldet. Att vi ska utmana om guldet är det inget snack om säger du. Då hoppas jag du visar det nu. 3 kedjor som består av breddspelare håller inte ens för att komma topp 10 i tabellen."

Givetvis kom inget svar tillbaka. Han trodde på fullaste allvar att han byggde ett lag som skulle slåss om guldet och att jag bara var en gnällig supporter som inte fattar någonting. Fy fan vilket misstag det var att vi inte gjorde sportchefsbytet redan då när man såg vartåt det lutade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Missade 3:e perioden då det började lukta bränt från källaren det visade sig vara pannan (luft vatten) som var överhettad och trycket hade rusat upp, 134 grader i systemet😲 utan att den slagit ifrån! En sådan här kväll så skiter till och med jag i förlusten då vi alla i familjen lika gärna kunnat gå och lägga oss om vi inte upptäckt detta och en förfärlig olycka hade kunnat inträffa 😲😲😲
Hur såg 3:e perioden ut?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det var tanken. Men tyvärr kom Starks uppsägning emellan.
Men visst var det ett misstag.
Kommentera