Brynäs IF

713987 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1942920

Sv: A propósito de nada
mattiask: Men igår anser inte jag att det var kontringsspelet som avgjorde matchen ( även fast det blev 1mål på kontring) utan det var att vi i andra började åka skridskor som vi måste göra med bra platsbyte i off zon och med det kom också ett passningsspel som blev snabbare och på bladet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Forzzen: Jag såg inte matchen igår, men lite per automatik kan Brynäs på bortaplan låta bli att styra matchen och per automatik vara lite mer defensiva och sedan gå på kontring.
Men det behöver ju absolut inte betyda att det BARA ska göras mål likt Forslunds igår som ju självklart är ett kontringsmål.

Men det jag menar är att passningarna från backar upp till center och forwards i princip enbart fungerar i vår förstafemma.
I övrigt är det väldigt mycket dumpa och jaga medans det stundtals också är väldigt dåligt passningsspel. Detta leder i sin tur till att vi tyvärr inte får något tryck, vi får inga långa anfall. Likt mot Mora hemma.

Nu har jag bara sett målen från gårdagen men även pratat med folk i min närhet som är Brynäsare.
De sa exakt samma sak allihop. Att i andra perioden så satt passningsspelet, vi åkte mycket skridskor. Sedan fick vi ett par långa anfall just i den perioden.

För Brynäs med dagens framförallt anfallsbesättning så kan vi inte föra matcher i min bok. Då passar det bättre för oss att spela på bortaplan där vi är lite underdogs.
Kommentera