Brynäs IF

710644 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1944898

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: "Nu får man fan i mig ha tålamod med tränare, och inte bara ta den enkla utvägen att sparka tränare när laget spelar knackigt."

Sunkan kommer bli sparkad förr eller senare. Jag har extremt dåliga vibbar av denna förlängning. Ove Molin berättade i en intervju med Cmore idag att "vi i Karlskrona ska spela en offensiv, frejdig ishockey". Dessutom lägger vi till att Sundlöv kommer in som också vill spela en sådan ishockey. Samtidigt har vi Sunkan i ledarstaben som vill spela med 5 utespelare vars främsta egenskaper enligt honom bör vara att kunna vara mänskliga sköldar. Detta går inte ihop helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Tror dessvärre du har rätt, Han kommer inte bli kvar kontraktstiden ut. Förstår inte varför Dackell väljer att skriva ett 2+1. Ett 1+2 vore mer logiskt utifrån de risker som finns med att förlänga med Sundquist. Med annat upplägg skulle det finns tid att utvärdera Sundquist arbete med ett skickligare lag. Nu känns det snarare upplagt för att Molin blir den långsiktiga lösningen på tränarposten när väl Sundquist fått sparken.
Kommentera