Brynäs IF

717360 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1953673

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi möter också ett klart bättre defensivt motstånd än på länge, FBK bjuder inte på nånting. Chansmässigt har dom kanske haft lite mer men målen dom får är ju mer skitmål och flyt än att dom tillkommit pga nån press eller spelövertag.
Söderström gör väl inte nån av sina bättre aktioner före deras båda mål.
Reducering är ett måste nu som det känns, annars är det nog kört. FBK är väl ett av de lag som nästan är omöjliga att rubba när dom får en sån här ledning.
Rögle, Mora och LHC ligger under och Örebro har oavgjort.
Alltid nåt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Vi möter också ett klart bättre defensivt motstånd än på länge, FBK bjuder inte på nånting. Chansmässigt har dom kanske haft lite mer men målen dom får är ju mer skitmål och flyt än att dom tillkommit pga nån press eller spelövertag.”

Vilken analys! Man blir mörkrädd. Färjestad övertygar väl snarast offensivt och defensiven ser väl inte mer än ok ut. Har nog inte sett något lag i år som kommer in så bra i zon och skapar bra lägen som Färjestad. Dom kommer ju till avslut i varje anfall känns det som. Brynäs har väl tillåtits ha lite puck i anfallszon eftersom defensiven hos Färjestad inte är lika stark som offensiven.

Men det kanske ser annorlunda ut på sidan 377?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Givet att Färjestad är bra, men Brynäs är svaga. Den "finalen" som vi lyckades vinna mot Timrå var oerhört viktig för att säkra SHL-kontraktet. Då gick vi en stenhård drabbning mot seriens överlägset sämsta lag där det blev 3 poäng. Förmodligen säsongens viktigaste seger. Nu gäller det bara att spela av resten av grundserien på ett så bra sätt som möjligt. Att Mora ska börja vinna massa matcher kan ingen annan än en galet negativ Brynässupporter tro, det är ju snarare så att de råtorskat många matcher på sistone och verkar göra så även ikväll.
Kommentera